Lämmin kiitos kaikille onnittelijoille <3
Lukijat, te kanssakulkijat, teette tästä blogin pitämisestä juhlaa. Seurassanne viihtyy.
 
Ettei mene vallan herkistelyksi, asiaan. Arvonta on suoritettu. Arvontaan osallistuivat kaikki kommenttilootaan viestin jättäneet yhtä lukuunottamatta. Hän selkein sanoin kieltäytyi ottamasta riskiä, että voittaa lankaa. Ihan ymmärrettävää, jos kaapit ovat jo entuudestaan pullollaan lankaa.
 
Onnettarena toimin minä. Oli ihan pakko saada olla se lapun nostaja. Sellaista tehtävää kun en ole koskaan aikasemmin saanut kokea. Virallinen valvoja vieressä silmä kovana seurasi, että kaikki menee arpajaislakien mukaisesti. Otti tehtävän tosi tunnollisesti. Minä silmät kiinni työnsin käteni kulhoon nimilappujen sekaan. Virallinen valvoja sitten komentamaan, että sekoita, sekoita, että varmasti ovat sekaisin. Yksitellen nostelin lapun toisensa jälkeen ja virallinen valvoja julisti juhlallisesti kuuluvalla äänellä nimen.
 
 
Heidi Eila Elliee
Onneksi olkoon!
 
Ottakaapa yhteyttä. Palkintojen toimitusaika venähtää ensi viikon loppupuolelle. Olen viikon lomalla ja valmistautumassa ensimmäiseen tämän kevään reissuuni Kesä-Onnelaan. Siellä menee loppuviikko. Mutta ensi viikolla ryhdyn paketin teko puuhiin.
 
Leppoisaa helatorstai viikkoa. Neulomisen iloa.
 
 
Siinä Se, vähän aikaa sitten...