"Pieni" välipalatyö.

Ajatukset ovat olleet pitkin syksyä enemmän tai vähemmän narikassa. Silloin jokin helppo työ on oiva ajankulu. Ei niin yksinkertaista käsityötä, ettei se saisi arvostustani. Toisen tekemänä tai omanani. Arvostan jokaista silmukkaa ja langankiertoa kun se on käsin tehty.

Vaikka tämä työ ei mitään suuria ponnisteluja vaatinut, kului aika sen seurassa mukavasti. Neulojalle käsillä tekeminen on aina juhlaa.

Jostakin syystä nurkkiin on jäänyt kuljeksimaan Novitan Teddyä kerä jos toinenkin. Vanhoja Novitan lehtiä (ohje talvi 2006) selatessani löysin mainion tavan päästä keristä eroon. Koukku käteen ja menoksi.

 

Hapsut ja kaikki. Maltoin tinkiä huivi osuudesta. Olen ylpeä itsehillinnästäni. Vaikka tulihan siitä mukavan kokoinen näinkin.

Huivin tein jo aikaisemmin syksyllä. Sen jälkeen tulivat sukat mun elämään. Ja kun se vaihe oli saatu viimeiseen silmukkaan pysäytti eräs malli neulojan elämäni. Olen keskittänyt lähestyvästä joulusta huolimatta kaiken liikenevän aikana, intoni ja yöuneni tähän.

Palaan asiaan toivottavasti pian.

*****************************************

Tiedossa olevat pikkujoulut ja muutamat muut kivat menot saivat Tiinan innostumaan. Tänään kynsiin laitettiin joulun alusaikaan sopiva punainen kuosi pikku strasseilla koristeltuina. Näillä juhlitaan huomenna ystävien kanssa alkavaa joulun odotusta.

Hauskaa pikkujoulua ja rauhallista ensimmäistä adventtia.