Edit: kohtaan neuvoa kysytään lisäsin kysyttävää

Olen aloittamassa jännittävää uutta vaihetta neulojan elämässäni. Olen nyt uuden Blogin onnellinen omistaja.

Omien ajatusten ja töiden julkaisulle on oma korkea kynnyksensä. Ylitin sen liittymällä taannoin Ravelry:n. Siellä muutama uusi neuleystävä kannusti oman blogin perustamiseen. Ja siitä se sitten ajatus lähti. Ja tässä ollaan ottamassa ensi askelta netti neulontaan. Rakentelen tätä foorumia pikku hiljaa. Olen melkoisen uuno tässä asiassa. Vaikka Vuodatuksen ohjeet ovat ihan selko kielellä, tuntuu olevan tarvetta vielä rautalangan vääntämiseen. Kaikki tekniset asiat eivät ihan tällä istumisella mulle auenneet...

Kuka ymmärtää neulojaa paremmin kuin toinen neuloja. Ihanat langat, joita on oltava paljon, ei koskaan liikaa ja aina on joku hyvä syy ostaa lisää. Vain toinen neuloja ymmärtää, että töitä voi olla eri vaiheissa lukuisia. Mitä siitä, vaihteluahan se vaan on kun voi vaihtaa työn toiseen aina halutessaan . Ja vain toinen neuloja voi ymmärtää, että myöhästyn tapaamisesta, koska työ oli niin mielenkiintoisessa kohdassa, että oli ihan pakko neuloa niin  kauan, että näki, miltä se näyttää.

Neulonut olen koko aikuisena oloikäni. Joitain välivuosia on ollut, kun muut elämän asiat ovat vieneet aikaa ja energiaa. Viimeiset neljä vuotta olen neulonut niin paljon kuin vain päivätyöltä ja toiselta harrastukseltani olen ennättänyt. Ja sama jatkuu. Tää on niin ihanaa, rentouttavaa, uutta luovaa.

Innostun uusista projekteissa hetkessä. Runsaista lankavarastoistani löytyy lankaa joka lähtöön ja se madaltaa kynnystä ryhtyä uuteen työhön. Ja näitä aloitettuja, vaiheessa olevia töitä on paljon...

Se, missä olen oikein emä surkea on töiden loppuun saattaminen. Kunpa joku kehittäisi lankojen päättelijän, neuleiden kasaan kokoajan. Mulla olis nytkin monta työtä noita automaatteja vaille.

Ja sitten se neuvon pyyntö osuus: kertokaa, mistä löytyisi mukavia, hillittyjä, rauhallisella taustalla varustettuja blogipohjia? Vuodatukseen sopivia muutaman löysin, mutta eivät ottaneet minulla tuulta alleen... Toinen pulma liittyy reunapalkkiin laitettavista "napeista". Kuinkas ne saadaan toimimaan. Esim. jos haluaisin lisätä Ravelry:n napin. Kuinka toimin?

Mun lemppareita ovat palmikot, ehdottomasti. Erilaiset, ei maailman mutkikkaimmat pitsin tapaiset ovat myös mieleisiä. Tässä tämän kevään mielivärini oranssi. Ja oranssia on tulossa lisää. Kunhan saan palaset kursittua kokoon.

1241424468_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Malli: Novita-klubi Pashminahuivi

Lanka: Mohair, ostin jämäkorista, ei ollut vyötettä. Langan menekki 200g